maart 1, 2016
  • Over:
    Infinite series
  • Van wie:
    Nikon

Nikon is ambitieus en neemt alleen genoegen met het beste. In de ontwikkeling van Nikon brillenglazen wordt aan elk detail veel zorg besteed. Voor de basis  van elk Nikon brillenglas worden alleen de hoogste kwaliteit materialen gebruikt. De NODE (Nikon Optical Design Engine) is de basis voor elk verfijnd glasontwerp, waar bovenop uw individuele kenmerken in het brillenglas kunnen worden verwerkt.

De vernieuwde NODE calculatie gaat voor de Infinite serie multifocale brillenglazen nog een stap verder. Tot op submicron niveau wordt het oppervlak van het brillenglas berekend voor meest optimale bewerking voor uw brillenglas. Voor elk persoon wordt hiermee een maatwerk brillenglas ontwikkeld. Dit geeft u een multifocaal brillenglas met perfect zicht vanuit elke kijkrichting door het brillenglas. Het evenwichtig opgebouwde Nikon Infinite series assortiment kenmerkt zich daarom ook door de hoogste optische kwaliteit.

De Infinite serie kenmerkt zich door een verfijnde curve en de dunst mogelijke brillenglazen in de markt op hoge index.  Naast optimaal visueel comfort, ervaart u hierdoor ook een  prettig draagcomfort. Het stijlvolle Nikon brillenglas vult het design montuur prachtig aan. Op de hoogste mogelijke index kan het brillenglas ook nog worden voorzien van een Coating als SeeCoat plus UV en SeeCoat Blue UV. Zo bent u verzekerd van de beste én de mooiste bril met brillenglazen van Nikon.

Nikon Infinite serie collectie bestaat uit: Presio Power FP Infinite, Presio Power Infinite, Presio Wide Infinite, Presio Balance Infinite.

© Copyright - Nikon brillenglazen – Onderdeel van Holland Optical Company B.V.